Guide til BK med MG og mindst en MMA

Go down

Guide til BK med MG og mindst en MMA

Indlæg by Gamlejeg on Ons maj 28, 2014 11:51 am

En del ændringer er på vej til denne guide. Kontakt mig inden du bruger guiden.

Har du en MG og mindst 1 MMA general ja så kan du måske hente lidt inspiration i min guide til et BK adventure. Hvis du har tålmodighed til at vente på recovery af dine MMA generaler og følger guiden hele vejen så skulle dit samlede tab ikke overstige 300R. Jeg påtager mig ikke noget ansvar for tab som følge af brug af min guide men jeg har gjort mig umage for at det ikke er min skyld hvis uheldet er ude Smile 


Fuld størrelse http://i57.tinypic.com/2dufubl.jpg

På dette første angreb er det vigtigt af få sendt general 2 afsted på det X markerede sted ved passage af general 1 og efterfølgende general 3 plus resten afsted på det Ø markerede sted ved passage af general 2. Blokket på camp A er ofte på nedtælling når angrebet afsluttes men jeg mener at det er forsvarligt trods alt.


Fuld størrelse http://i62.tinypic.com/a4u4vo.jpg

Generalerne på dette kort står lidt langt fra de camps der skal angribes men det er med vilje for ikke at stå i vejen senere. Du kan selv flytte dem nærmere hvis du lyster det. Der er risiko for at miste 10 C på camp B.


Fuld størrelse http://i61.tinypic.com/2v8mwbc.jpg

Det er med vilje at alle generaler bliver sendt direkte imod tower på dette angreb. De vil blive interceptet i rækkefølge af de forskellige camps og herved bane vej for din MMA. Generalerne må ikke afsendes for hurtigt efter hinanden så læg et par sek til den normale procedure før hver enkelt afsendelse af efterfølgende generaler.


Fuld størrelse http://i60.tinypic.com/121vk3s.jpg


Fuld størrelse http://i59.tinypic.com/33a79c9.jpg

På det sidste tower angreb kan man bruge 2 stk MMA'er men har man kun en til rådighed så placerer man bare ham på et af felterne og regulerer sin MG med tropper til det formål.


Fuld størrelse http://i60.tinypic.com/241jeo3.jpg

God fornøjelse. Feed back modtages gerne  Smile
avatar
Gamlejeg
Admin

Antal indlæg : 8
Join date : 19/02/14

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum