Alle de der 1 stk små buff fra artefakt search

Go down

Alle de der 1 stk små buff fra artefakt search

Indlæg by Gæst on Lør mar 29, 2014 1:32 pm

Jeg nu sender to af mine explorers på artefact search efter de god buff. Men de kommer hjem med tonsvis 1 stk sandwich og 1 stk fish der driver mig til vanvid.

Jeg vil foreslå at når du bliver træt af alle de buff i stjernen, at du finder en lavere lvl spiller i guilden... dem der er så lille det er usandsynligt at de har indviklet buff planner, og så rydde din stjerne menu op ud over deres ø. Da vi desværre har en del der er uaktiv, er det bedst at bruge guild listen i den der guild ikon, til at finde en god kandidat. Gå ind i medlems liste, sortere efter Level. Og så kig ned af aktivitets listen, indtil du finder en der siger "Yes" i active column.

Og så gå på besøg og gør en god gerning, med det skrammel du ikke har rigtig brug for selv.

Du kunne også gå til bunden af guild list med hoveder og bare kig efter den mindste medlem med en grøn prik. ;-) Men det er ikke altid der er en "lille" på i det øjeblik.

Jeg kan godt acceptere Love Potion og nogle af de andre ikke-almindelig buff til Lotteriet, hvis du ikke selv vil bruge dem. Selv hvis jeg ikke hodler en buff pulje, kan jeg smide love potion osv i lavlvl puljen. Har jeg ikke nok til en "fair" fordeling en gang, vil jeg enten giv de ekstra til de laveste lvl vinder eller gemme til en gang jeg har nok til en fair fordeling. Jeg er ikke vild med at acceptere Cheese Sandwich, fordi jeg synes de løber ud med det samme, og er ikke værd besværet af alle de trade der skal med. Så dem skal du enten selv brug, eller sende til din heldig lavlvl buff mål.

Bare et lille forslag, der kan glæder vores mindre spiller, og holde orden i stjernen.

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum