At få det mest ud af kort tids premium

Go down

At få det mest ud af kort tids premium

Indlæg by Gæst on Tors mar 27, 2014 4:08 pm

Jeg er blandt dem der ikke bruger rigtig penge på spillet, så når jeg anskaffer mig til premium tid, skal den udnyttes så godt som muligt. Her er lidt råd til andre, der også ønsker at få det meste ud af premium tid:


1) Planlægge din brug omkring maintenance tid. Jeg lagt en en-dags på Onsdag inden middag, og på grund af maintenance Torsdag, holder den indtil kl. 19 Torsdag aften. Så kan jeg stadigvæk sov om natten og får mere ud at tiden.

2) Sørge for at du har en stor adv, som en god tailor, RTF OG at du har opbygget hæren så meget som mulig INDEN du har planlagt at ligge på. Så kan du afslutte den stor adv for at få premium loot, samt være klar til en masse små med det samme. Jeg kører på Tailor og RB på min for det meste.

3) Reklamere i LS område på forum hvad du planlægger, og forsøge at aftale mindst nogle af bytteriet forud. Er træl at sidde med en adventure der er RTF men ikke kan finde bytte. Du skal helst få så mange retur LS som muligt IMENS du er premium, men jeg vil hellere have en til god senere, end at skulle vente en time på en bytter når jeg vil igennem flere.

4) Lav godt med settlers og Sergeant Skunk forud. Så kan du bruge Skunk på Barraks for at pumpe enhederne hurtigt ud, og allerede have de nødvendig settlers klar i stjernen. Sikre også du har godt med brew og våben inden, så du ikke skal købe dyr i sidste øjeblik.

5) Når du afslutter en adv, skal du få alle de enheder du skal bruge til den næste på generaler eller slæbt hjem, så du ikke skal vente på det langsomt troppe transport.

6) Hvis du er lvl 50, kan du købe en premium dag for 900 stjerne mønter. 4 af de hurtigt RB (jeg bruger dsocart major guide) på premium giver nok star coins til en nye dag. Så hvis du gør som her, har du klar til en nye dag eller tæt på. Så selvom du ikke får alle LS retur under premium, eller hvis du skylder de 2 tailor LS ud i forvejen, kan det godt betale at bruge dagen, bare du kan nå 3-4RB også.

7) Hold ørene åben efter LS imens du har din premium på. Måske kan du skylde retur indtil bagefter, så du får lidt mere ud af din tid. Også forsøge at hjælpe andre i guilden, hvor du har tid, som ved at hente Tailor loot for nogen der ikke kan finde bytte. Så får de også mere ud af deres adventure og du har god karma til når du selv er i klem.

Håber det hjælper lidt. Andre med god ideer?

Gæst
Gæst


Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum